billetter er bestillt!

Jeg har nå bestillt biletter og turen er et faktum!

Reiser fra Gardemoen den 17 oktober (avskjedsfest den 16 på puben tenker jeg!) og kommer tilbake den 21 november.

Her vil det komme korte dagboknotater i form av f.eks. “i dag var jeg å shoppa i Santa Monica… fine buksa…. blabla…. fine mannen Stevie Wonder kom bort…. du er flink sa kule knut… bla bla…jamme? sa mannen… sang sanger…platekontrakt…blabla… også videre” mens mine litt mere høytsvevende og utdypende grunne filosofiske betraktninger fortsatt vil kunne spores på kuleknut´s sedvanlige blogg!

2 thoughts on “billetter er bestillt!

Add yours

  1. Fly lavt og sakte! (for å sitere en av mine bitre fortidsminner da jeg skulle til syden uten henne) Neida, det blir nok et seriøst alvorlig fet tur tenker jeg!

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: