Capitol Hill!!

I går var jeg på en liten rundtur med Roger. Vi stakk til Venice Blvd for å lete etter ei musikksjappe der de selger gamle brukte instrumenter, for å se på en Wurlitzer. Den var fin, jeg la igjen $50 og kommer å henter den på lørdag! hurra!

I dag ble jeg vekket av en telefon om at jeg måtte komme meg opp og stille utefor Capitol Records. Dreiv halve natta å reedigerte på årets nye storfilm innen ski-sjangeren “Skreien SkiMovie 2005” så jeg var litt trøtt, men ville ikke la sjansen til å kunne si “jeg har vært i Capitol Records” gå fra meg. Veldig kult studio må jeg si. Eller, jeg veit ikke hvor mange studioer det er der jeg, men garantert flere enn på hele Toten tilsammen! Spørs hvor hvor mye det er å si om det, men de hadde seff helautomatiserte Neve miksere i alle rom jeg var inne i, NS10 høtalere (som meg selv ha!) Genelec og et ProTools rack som gikk opp til taket. Nick produserte et album med “avslappings musikk” i Studio-A der set satt ei dame å spillte helt avsindig fint på den lokale Bösendorferen. I gangene hang det seff bilder av Frank Sinatra og Nat King Cole.


Gadd ikke være “turist” inne i studio der andre folk jobber, så jeg dreit i å ta bilder, men har tatt et av tårnet fra hotellrommet mitt. Jeg har bra utsikt for å si det sånn, men jeg håper dette blir siste natta her. Jeg skal nemlilg ned å se på ei leilighet i Santa Monica til kl 5. Det blir litt billigere for å si det sånn…

8 thoughts on “Capitol Hill!!

Add yours

  1. Hei, har du fått tak i bil? Ellers driver jeg og handler en 1975 Cadillac limo i LA, men trenger noen til å hente den…og du burde vel kjøre standsmessig når du først er over there!

  2. Hallopåræi! Grattis mæ ny wurlitzer. Var litt usikker på om det var en whiskey eller nye solbriller… Måtte slå opp, og fant ut at det var slik dærre elektrisk piano:-) Håper alt er bra med deg. Talas!!!Terje

  3. Åh, det bllir nok fri på meg! hehe!Har ikke fått tak i bil enda så det skal sikkert være mulig å ordne det veit du!En Wurlitzer kan verken drikkes eller sette på nesa. Den kan sikkert skygge litt for sola hvis du kryper under den kanskje, men er ikke annbefalt av den norske kreftforeningen som jeg vet…

  4. Veit ikke om arbeidstilsynet vil være særlig happy for musikere som klatrer under piano heller… – tunge greier hvis de først faller ned. Vil nok anbefale caps ja…

  5. Hei Knut Anders. Det høres spennede ut der på andre sia. Håper du har det godt i hjerte og er tørr på beina. Jeg følger med her i bakgrunnen. Måtte turen inneholde noe av det du drømmer om.Klem deg flat klem fra Hege H.Karsrud. Vidar hilser

  6. Dette er da spennende! Godt at du har det bra fortsatt! Har akkurat besøkt Åse Skullerud og Erling, sammen med Liv Berit og Olav!Veldig koselig. Ellers er snøen i ferd med å forlate oss for denne gang. Nå er det sju varmegrader ute her! Håpet det hadde vært skiføre på Torsetra, men da må det bli annen temperatur! Lykke til fortsatt og ha ei riktig god helg! Skfm

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: