Preachers and exterminators!

Jeg våkna av klokka mi som viste 9.00 onsdag morgen. Skadedyrutdriveren skulle komme kl ti og da var det best om man var et annet sted for å si det sånn. Et kvarter senere hørte jeg susing og fikk øye på en mann utefor vinduet mitt med gassmaske og sprøytekanne. Nei harr´u sett! Han var tidlig ute gitt…

Kasta sekken på ryggen og gikk nedover Main Street og havna tilslutt på stranda der David Hasselhoff og damene holder til. Jeg gikk helt til Santa Monica, gikk innom ALLE butikkene i 3rd street promenade før jeg havna på en hyggelig restaurant der de hadde en relativt god pasta men med brent kylling. Tok taxi hjem, da var vel klokka nærmere fire, sovna som en stein.

Av gevinster kan jeg melde om ei ny lye jeg fant i ei brett (surf/skate/snow) sjappe på main street og en slags bæssfar aktig genser jeg fant på Abercrombie & Fitch i 3rd Street. Lua er ei slags grønn militærlue ikke ulik de man får på H&M om dagen men selfølgelig en ganske ulik pris og seff deretter mye hippere! At det er et skate brand kan du se av at kommunist-stjerna er bytta ut med et grafittiaktig “flip” nede i venstre hjørnet. Fornøyd? ja.

Abercromie & Fitch var noe Gjøviks motekonge Kim Tarek anbefalte meg å sjekke ut før jeg reiste. Takker for tipset! Det var et bra et ja..

Våkna litt utpå æftan med dundrene, men forbigående, hodepine. Sender en takk til Weifa AS – Oslo. Satt og skrev sang helt til Margrethe ringte og ba meg karre meg ned på World Café i Main street for å treffe hu og noen folk i en feiendes fart. Lånte min “land-lady´s” sykkel og satt å venta over en time. På world café. So much for den feiende farten ja, men når de endelig kom var det veldig hyggelig! Det var Margrethe, en predikant som heter Runar og en skuespiller som heter Chris. Det var MEGET hyggelig, selv om jeg lider av en slags “predikantskrekk” som til tider mest minner om et slags fobi. (Noen som forresten veit om det finnes et latinsk navn på det?) Uansett, bra med folk som kan være med på dempe min frykt, og Runar er nå inne på lista over predikanter jeg ikke er livredd.

I går satt jeg også å rabla litt musikk fra morran av, før Roger henta meg hjem til han for å legge litt vokal på ei låt han har skrevet. Etterpå kjørte han meg til Margrete for vi skulle på et seminar om musikkbransjen. Det vi lærte da er at seminarer om musikkbransjen fort kan bli avlyst i siste sekund. Vi trengte litt mat etter å absorbert all lærdommen så vi stakk og spiste sammen med Nick. Veldig hyggelig å møte Nick igjen. Har ikke sett han på et par uker så det var stas. Skravla veldig mye om løst og fast, og havna tilslutt alle tre hos Margrethe og så “lost in translation”. Tok taxi hjem og sovna. Skal ikke være filmannmelder her nå, men vil bare si jeg er meget imponert! Man må kanskje være opp imot gjennomsnittet filminteressert for å ha utbytte av den, men hvis du føler deg mere avansert enn “syns jo titanic var bra” så gå å sjå!

6 thoughts on “Preachers and exterminators!

Add yours

  1. hallo! far og jeg sitter og leser den nye bloggen. Den var artig og interessant som alltid! Lurer littpå de skadedyra? I Bergen fant noen ei øgle som er 75 cm i DO! Den var ekkel! Lukker alltig dolokket nå!!!!!!!!!!!!!!Alt bra her. Snakkes! god helg! Skfm

  2. Ordforslag fra moster: Pastorofobi. Kan det brukes, trur du? Lykke til med dyra, bilda og musikk. J er glad for bilder, j. Hils Clint og Arnold, da.Kfgtl, Jenny, Marianne og Atle som også er i hus.

  3. Hallo!Kjenner et par karer som jobber i Pelias, et norsk skadedyrkontrollfirma. De setter seg sikkert på første fly hvis du vil. Praedicare betyr preken, metus betyr fobi/frykt. Sett de sammen, så får du et slags ord…TL

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: