14 des i London!

I dag har jeg kanskje min tyngste dag på veldig lenge. Ikke det at det er en så veeldig tung dag, for jeg lever et deilig liv nesten uten bekymringer og ting som plager meg, men du verden hvor deprimerende min situasjon er akkurat nå alikevel. Dette er jo forsåvidt et bevis for at livet mitt stort sett bare smiler og ler, for problemet mitt er nemlig at Fugees akkurat gikk av scena i Oslo Spektrum og jeg sitter i en BUSS på vei hjem fra Flekkefjord der jeg hadde julekonsert sammen med Kor-90 og Inger Lise Rypdal. Det siste timen har mange av mine venner ringt ustanselig og gitt meg smakebiter igjennom mobiltelefon så jeg har jo fått med meg nok til at jeg veit hvor fullstendig hjernedød jeg er som ikke lot julekonsert være julekonsert og Fugees være Fugees! Har tenkt på alle muligheter for å rekke begge deler med fly, bil, båt ol, men gratis buss måtte bli løsningen når jeg ikke engang hadde rukkket det med helikopter.

I Afrika sulter de små barna, men jeg må ha lov til å være litt deprimert nå syns jeg. Har ikke kommet noen anmeldelser på noen av nettavisene enda, men jeg regner med at superlativene snart hagler igjennom GSM nettet, som jeg bruker til å koble meg opp på verdensvevet via min mobiltelefon og min elskede Machintosh PowerBook. Barna i Afrika veit ikke hva et verdensvev er for noe, ikke mobiltelefon heller, “fugees” er et engelsk ord for “flyktninger” og vet ihvertfall ikke hva en Machintosh Powerbook er! Uansett hjelper ikke det meg så veldig mye, jeg har gått glipp av Fugees..

Søster´n sitter på pub og roer nervene med en kald øl etter konsert sammen med venner. Jeg sitter i en buss med dvd og liggeseter. VELDIG komfortable liggeseter. Kan bare dra i en spak så legger setet seg bakover, forsåvidt ikke uvanlig, men at det dukker opp en leggstøtte under beina er første gang for meg på buss. Dvd´n er ikke i bruk for hele gospelkoret skal bare sove. Snittalderen er sånn ca på nivået “lillesøteKnut” så det sier seg selv av her stenger butikken kl 23.00, killing me softly.. I Afrika sover de når det blir mørkt og står opp når det blir lyst. Kino er en tv på en stol, videospiller og Terminator II. De bruker ikke tid, så bussen går når den er full. Legg ekstra vekt på full.

Fikk akkurat en dustete meldig fra søster´n som prøver å muntre meg opp med å si at det ikke var SÅÅ bra da. En kommentar som fort ramla ned i hue på sin egen urimelighet i det kjernen til problemet var at det kunne vært ENDA mere Lauren! Ikke det at hu ikke digger Wyclef, tvert imot, men hu er så sinnsykt fan av Lauren at det bikker! Stakars dame som måtte holde ut med Wyclef samtidig. Syns veeldig synd på a. Barna i Afrika har ikke sms de. Heldiggriser!

Bussen ruller videre, jeg skal sove på sofa i natt for videre opp på jobb i morra tidlig. Tirsdag, onsdag, torsdag og alle de andre dagene fremover skal jeg nok sannsynligvis stå på ski, hvilket jeg gleder meg veldig til, selv om denne konserten kommer til å gnage meg ei stund fremover. Gikk jo glipp av U2 i sommer også, så nå har jeg to på lista. Kanskje jeg skulle droppe et par ski dager, ta halve hyra fra kveldens “soul of christmas” og putte den i et fond? Kalle det “Fugees” og reise til London og høre på dem den 14 desember?

Du trodde sikkert at jeg skulle konkludere med ettellerannet smart om at barna i Afrika ikke har det så bra og jeg surver og klager i min overdådige luksus, men sannheten er at jeg skriver dette fordi jeg lurer på om det er noen som skal være med? 14 des! Fugees i London!?? Anyone?

One thought on “14 des i London!

Add yours

  1. Her lukter det identitet, ja..Hvis det har NOE å SI, så har jeg vært borti noe LIGNENDE. En kompis ringte meg under den første sangen Lauryn Hill hadde på sin konsert i sommer. Det knitra og knaka og var aldeles uhørlig, men han holdt ut og jeg “fikk med meg” hele sangen. Med tårer i øynene over å ikke være der selv, slo det meg;Jeg har VENNER som ringer meg for å DELE moroa!!Vel… det hjalp sikkert SKIKKELIG mye… det hjalp ikke meg noenting heller.. Men hold ut, bro`! Vi kan stå sammen i sorgen..Skal gå motevisning den 14. Ellers kunne det ha Neee, hadde ikke vært med uansett. Lykke til! God jul?

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: