i gang

Mitt opphold så langt har bestått i å seriøst ligge på latsiden. I går var jeg stort sett hjemme og redigerte litt på årests skifilm samt en liten tur på restaurant for å spise meg seriøst stappmett på en amerikansk posjon spagetti og kjøttsaus. Syns jeg har jobba så hardt i det siste at jeg har lov til å ta et par dager med nesepilling og sofasliting. Må ikke glemme at stakkars lille meg fortsatt har jetlag, men for ikke å skryte så har det egentlig gått veldig greit.

Derimot FOR å skryte så har jeg laget skidelen av Val d`Isere sekvensen sånn ca ferdig. Her får vi black metall og pudderkjøring av ypperste kvalitet og jeg må si meg sånn ganske fornøyd med den biten der ja. Gleder meg til hele filmen blir ferdig sånn utpå høsten en gang. For de som er interessert så skal jeg legge ut en iPod versjon av sekvensen på “kuleknut” public folder som du åpner ved hjelp av iDisk Utility. (kan lastes ned fra apple.com) Sekvensen heter selvfølgelig Val d`Isere.

Rart med det, men det har blitt en vane for meg å sitte i Los Angeles å redigere skifilm. Kanskje det er klimaet her, eller rettogslett det faktum at dette er filmbyen nr. én? Tror vel det helst har noe med at jeg endelig har tid til å gjøre det.

Har også blitt en vane å ha data problemer i Los Angeles, så nå skal jeg snart rusle en tur bort til ei Apple sjappe her å prøve å få henta opp igjen hele iPhoto biblioteket mitt. Kjære Gud i himmelen, det må vel la seg ordne…

5 thoughts on “i gang

Add yours

  1. Hei KA!!!Back i junaiten ja! Long time nå – jeg har vært i min egen verden, so to speak. Men altså – bluesbandet Woodleg skal også spille der du skal – lørdag og søndag såvidt jeg vet. Hils fra meg – og sjekk mail de nærmeste dagene! En invitasjon venter – straks!Klem”elisa”

  2. Med håp om at skifilm og konsert kommer vel i havn – at ingen synes du ser suspekt ut denne gang ! – og at veldig mange hører deg synge. Lykke til og storkftl

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: