Pray for TÅA!!

Sitter i Los Angeles og begir meg ut på det store området som heter Foley og lurer på egentlig hvordan det låter når Terje ramler kast i kast nedover en bratt bakke med snø. Da er gode rådyr dyre og man tar i bruk alt fra kviteringer til belter, sofaer og godteposer. Ganske spennende å drive med faktisk, men ikke alle nyheter er like oppløftende om dagen. Tåa til søster Banana er fortsatt blå og like vond som den siste en og en halve måneden, så hvis vi ikke samler alle krefter og sender all god energi vi veit om rett inn i den forulykkede så står Stryn sesongen i fare. Dette kan vi selvfølgelig ikke ha noe av, so gather toghether i de tusen hjem og pust friske vibber i retning Grünerløkka så får vi ei skijente og ikke bare ei full jente på strynefjellet i år også! Hurra!

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: