Strålende dag to også veit du!

Vi besluttet etter å ha overveid snø situasjonen på fjellet dette året at vi måtte kjøre den herlige nedfarten fra Dalsnibba så mye som mulig før den smelter bort. Vi har noen få dager på oss og valgte derfor å reise rett til Snipa, som Susanne så flott uttrykte, for å bruke dagen der. Dette viste seg å være et smart valg idet vi hører rykter om at den øverst heisen står og det er derfor umulig å komme seg til fjells uten å ta beina fatt, eller rettogslett bilen til Dalsbergsstiensnipa. Vi greide, ved hjelp av en litt sliten Toyota SkiHeis og litt avansert haiking bak på et lasteplan, å få tre deilige turer ned DælengsDagNibbSnipa. Nå sitter vi i campen å hører litt deilig køntri musikk og drikker øl mens vi venter på grillen skal bli varm. Seinere i kveld er vi bedt på fest i et hus like ved til de folka vi fikk sitte på planet til. Det er et deilig liv… i morra er det mere ski..

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: