NUKEN!


I dag har vi gått opp på et kjent fjell som heter Nuken. Vi starter på toppen av skiheisen og traska over isbre i retning oppover i ca to timer. Med oss var Terje, Søster´n, Lars og en som heter André. Kjøringa var helt strålende, litt is på toppen, men i og med at var alene hadde vi ingen spor å sloss med, gull føre. Nedover var det god gammeldags sommer-snø og superkoselig. Utsikta var milevis fjell i alle retninger og det vi kaller spektakulært. Vanvittig flott. Vi hadde rett og slett en av årets beste turer. Hi five!

Anna Cecilie md utsikt over Stryne vatnet.

5 thoughts on “NUKEN!

Add yours

  1. Godt å høre! Vi har traska mye på ski igjennom lyng og stein om dagen så jeg kan melde om at det faktisk funker fint!

  2. Hoa! Nuken hørtes jo koolt ut! …Dog ikke så koolt som å krabbe rundt under ei scene i Dronningens gate å montere krysstag på ei scene…Miig…Løkken fortsatt med gobuksa? Vanskelig å se på bildet…Hæls -kos dokkers!Bæff

  3. Truls åpna shappa si for en privat handle runde seint i går kveld, så nå går Løkken rundt med ei flunka ny bukse av det sagnomsuste merket Westbeach…

  4. Anna Ceciliebildet mm.:Huff!!!!! HJÆLP!!!! Dere er gærne!!!!! ( Sjølv om je veit dere itte er det!? Dere er nå ikke helt dumme heller da……..!!!! ) Du skal herde din mor og din far…..God sommer med og uten ski!!Gleder meg til den 22.( Har vunnet 2stk. biletter via OA )!!!Hilsen faster

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: