Pudderhelg!

Fredag og lørdag var det drittvær og jeg innvilget meg selv fri fra skikjøring. Fredag ble spa avdelingen på Hotell Alexandra i Loen besøkt. Greit med litt personlig hygiene en gang i blant. Lørdag ble foruten å deppe over stengt skianlegg brukt til å besøke Stryn sentrum og forberede kveldes strabaser på Folven camping. Dvs kjøpe pølser og øl.

Søndag våkna vi til stengt skianlegg og regn, igjen, men etter et par timer kunne det meldes om sol og utvidet åpningstid. Rett til fjells og kjøre lange bakside. Kl ti på stengetid var det sikkert hundre personer som dannet et gedigent 17 mai tog over breen i snøstorm for å kjøre den berømmelige ruta. Lange baksida har nok blitt veldig populært og jeg lover det var litt av et syn selv om sikten var dårlig. Det eneste vi kunne skimte var skiløpere. Ikke fjell, ikke dal og ingen konturer av noe som helst annet en ei lang rekke folk. 20 meter lenger ned var sikten fin igjen og vi hadde god kjøring i nysnø.

Når jeg snakker om regn, sol og snø i samme avsnitt er det ikke fordi jeg er blitt schisofren men fordi været på Strynefjellet er det. Noe våre litt mindre heldige Totenvenner fikk bittert erfare da de reiste hjem i frustrasjon over stengt skianlegg og passerte Kvam med medlinger fra oss om sol og pudder. BUMMER!!

Mandag fantes det ikke ei eneste sky på himmelen. Søster´n og jeg var begge gira på en real “kjøre dag” der vi kjører mye i skianlegget. Alle andre dager har vi brukt mest tid på å gå eller kjøre bil for å finne de perfekte spots og ikke fått så mye tid på skia som vi ønsket. Det viste seg å være et bra ting og vi fikk tatt litt video og riktig så kost oss. Avsluttet dagen med lange baksida igjen og hang oss på noen luringer og fant noen deilige spor i urørt pudder fra dagen før. Riktig så trevligt var det. Søster´n reiste hjem og jeg kjørte sesongens definitivt siste tur på Dalsnibba. Sees neste år!

5 thoughts on “Pudderhelg!

Add yours

  1. Kjekt å stikka innom her av og t! Misunne deg alle usa-turane og evna t å gjera akkurat d du har lyst t akkurat når du vil… Men uansett: me e jo fri!

  2. Thanks! Grabba fra videokamera og det er søster´n som filmer. Derfor ikke verdens beste oppløsning, men det blir film og det er flott…og ja, vi er fri og kan praktisk talt gjøre akkurat hva vi vil akkurat når vi vil det! Eneste er at vi må betale den eventuelle prisen, og den må regnes inn i “hva vi vil” pakka for livet, men bottom line uansett hva som skjer er jo selvfølgelig: kos deg!

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: