Stryn 2006, oppsumering..

Nå er sesongen 2006 på Strynefjellet over, ihvertfall for min del. Det vil nok være muligheter for å kjøre ski på Strynefjellet til litt uti juli, men de store fjellsidene har vel desverre stort sett smeltet bort. Et vemodig men Gudbedre så vakkert syn alle de store og små fossene av smeltevann som rase nedover fjellsidene i vill fart til soundtracket av tung og deilig musikk på vei hjem gamleveien etter sommerens siste skitur. Aldri sett så mye vann på vei ned fra Strynefjellet noen gang og snøbroa vi kjørte over elva for noen dager siden er forvandlet til en svær og buldrende foss. I tillegg hadde skyene det veldig travelt og skapte sol og skygger som raste forbi oss og fosser som blåste bort og forsvant før de traff bakken. Rett og slett et deilig kaos men som desverre førte til at skiheisene måtte stå pga for mye vind. Kjipt, men vi hadde en deilig dag på mandag og en verdig avslutning for sommeren. Vi kjørte ei rute som heter L´n, fordi den ser ut som en L, samt noen runder i anlegget og avsluttning med korte baksida. Selvfølgelig i sol og deilig sommervær.

Nå er det noen uker med jobbing, forhåpentligvis en tur på Roskilde, og mere jobbing videre. For ikke å plage meg sjøl skal jeg prøve å ikke tenke for mye på ski fremover, men hva jeg drømmer om natta er heller vanskelig og kontrollere…

Pray for snow!


Bildet er tatt 4 juni på vei til Dalsnibba.

One thought on “Stryn 2006, oppsumering..

Add yours

  1. snufs snufs snufs snufs……………………..Hilsen ei som deler sorgen…..

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: