2007 sesongen igang!


Hurra!

I dag har søster´n og jeg vært og åpna Kvitfjell og sjekka at alt er i orden. Ny-glida ski som glei fortere enn de gjorde for 4 mnd og 15 dager siden og kjipe lår som ikke hadde fått den nødvendige omsorg Toten Treningssenter kunne gitt dem. Som forventet. Bakken var kort men det var faktisk mere snø enn vi hadde regna med. Det var bare den lille t-kroken, “hotellheisen”, som var åpen men til helga ruller forhåpentligvis også den øverste stolheisen og DA er vi igang. Vi fikk kjøpt sesongkort, testa søstern´s nye jakke og kjørt fort nedover fem korte runder før vi måtte hjem. Ikke mye, men definitivt verdt turen.

Av anna morro jeg kan fortelle er at vi tidligere i høst var på skau tur for å rense unna litt kvist og småbusk for å få lettere tilgang på noen dropp og nedstigninger i den berømte “Torseterlinja” som vi har valgt å kalle kraftlinjetraseen fra Torsetera og opp til Rausteinshytta. Motorsager, økser og store kniver var blant redskapene vi hadde i bruk. Noen liter svette og ei kveldsstund ble ofret, men ingen fingre eller andre typer lemmer ble adskilt fra dens rettmessige eier. Nå er det bare å vente på at “det hvite støvet”, som min mor så fint uttrykte det tidlligere i dag, skal dumpe ned i grasale mengder og fylle Totenåsen med dybde og mening.

Claus Stuntmann med Torsetera i bakgrunnen

Meg, Terje og Marius

Løkken og jeg henger foran det største droppet mens det lures på hvordan vi skal gå fram for å få rydda det på en fornuftig måte

4 thoughts on “2007 sesongen igang!

Add yours

  1. Åh…. det var godt for kropp og sjel å få snø under skia igjen!!! Første heistur opp den KNØTTLILLE bakken gjorde meg helt rolig innvendig akkurat som om hele livet falt på plass igjen…….. DEILIG!!!!!!!!Glede seg til torsæterrenna!! (som je kaller det…) Dere gjorde en god jobb :)Anna banana

  2. ..Og ittedættatastolheisen-sesongen er igang igjen.. Like spennende hvert år! Skia er lokalisert, men hvor er snø`n? Finn ittno her je.. Si ifra om du finn litt, så er je mæ!Chris.

  3. Hallo! Er inne på sidene dine, og forsøker så godt jeg kan å legge igjen en hilsen, he, he! Så her er den!

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: