Årets mest vellykkede skitur.

For å si det sånn, søndag morgen sto søster´n og jeg opp idiotisk tidlig og var i bilen pakket og klare etter en kjapp forkost på vei til Kvitfjell for å kjøre ski. Etter snaue to timer og et par kilometer fra destinasjon midtsasjonen Kvitfjell hadde jeg plutselig femte og andre gir inne samtidig. Toyota Hiace er en veldig fin bil med mange flotte funksjoner, den drar til og med på alle fire hjula, men det kan ikke stå i to gir samtidig. Vi ble henta av en relativt arti og veldig snill NAF fyr fra Vinstra som kjørte oss til Lillehammer. All skikjøring ble umiddelbart kanselert da det av praktiske hensyn ikke var mulig å gjennomføre. Vi kunne jo satt igjen bilen i veien og haika opp men nei, det var bare å innse at slaget var tapt, det ble ikke ski og det var bare å hoppe inn i bilen til den morsomme NAF mannen og dure tilbake i den retningen vi kom fra. Selv om han ligna mest på Titten Tei sovna vi begge i bilen før vi våkna på Lillehammer. Der fikk vi kasta av bilen på Toyota verkstedet, spiste en grusom McDonalds (den nye burgeren er seriøst eklere enn alt) og ble henta av broder´n. Takk Bror, takk NAF og takk GUD for at Toyota Lillehammer plutselig har billigsalg på girkasser til uka…

Så nærme men allikevel så fjern…

4 thoughts on “Årets mest vellykkede skitur.

Add yours

  1. Haha, ja, gjeipen var synelig da jeg så dere hjemme i sofaen i stedet for å stå på slapsen i kvitfjell….håper skiheisen snart blir frisk igjen da….tross alt! 🙂 klem palma !

  2. Herlig med bil gitt!Ryk vel ratt på litt å få reparert å datta…?Om det er no trøst så har jeg 2 biler å fikse på…

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: