Bilder fra St.Anton

Tenkte bare legge ut noen av bildene som er tatt foreløpig i løpet av uka. Lite pudder å spore, men mye morro!

3 thoughts on “Bilder fra St.Anton

Add yours

  1. Skitt ass! Jeg får dårlig samvittighet av å lese denne bloggen. Ikke en eneste skidag har jeg fått meg denne vinteren. Det er pinlig, flaut og så videre…Heldigvis får jeg med meg Røldal freeride challenge! Men trenger seriøst å komme meg ut av forsamlingshus og kassen på mega før det, hehe.Kule skiklær forresten!Kos deg! ehem… kremt.

  2. Jo takk, eh, kanskje, jeg har på en måte ikke lagd de sjøl, men jeg har jo kjøpt de sjøl og vurderer det dithen at du syns jeg er flink til å KJØPE skiklær så takk for komplementet. Ja, du er ikke alene om å syns det er pinlig at du ikke har vært på ski enda i år.

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: