Ski sommer og ski vinter!

Kommer rett hjem fra et fantastisk opphold på Galdhøpiggen! Kan melde om strålende sol og PUDDER!! Hurra!! Hadde ikke forventet det nei, her trodde vi at man skulle møte regn og is, men i stedet fikk vi nysnø og sol! Det var driitrått! Noe å ta med seg til USA om et par uker! Da er det bare å glede seg til man kommer hjem i november og skal kjøre mere ski! PS: bildene er tatt med mobiltelefon så beklager den dårlige kvaliteten, men vi hadde rettogslett ikke tid til å gjøre noe anna enn å KJØRE SKI!!

2 kommentarer om “Ski sommer og ski vinter!

Legg til din

  1. Plipp plopp!For å si det sånn: Det var en sinnsyk dag i bakken på lørdag!!! Hadde ALDRI trodd…… Hipp hurra for at det finnes snø om sommeren også 🙂 Og blå himmel, sol og glade ski-venner……!Klem anna cec

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: