Knut ER i USA nå!

Hurra! Endellig på plass! Et årets lengste dag med 19 timer dagslys er over og jeg gruer meg til jeg skal hjem, for da får jeg årets korteste natt. Da skal jeg ta tilbake de timene jeg fikk nå, så da er det bare å regne… Ellers gikk turen fint! Ikke noen nødlandinger eller tollproblemer! Praktisk talt knirkefritt vil jeg si, kjedelig, men knirkefritt!

I går etter jeg kom fren grabba jeg en taxi og kjørte til 405 Larchmount blvd og kafeén Miafee der Margrete jobber. Vi spiste litt før hun kjørte meg til et hotell som heter Hollywood Metropolitan. Trøtt og fæl pinte jeg meg selv til å være våken til nesten halv ett men våkna allikevel og var oppvakt som en lyspære kl 06.00. Standard det. Også jeg som er en mester i å snu døgnet! Har jo flere kretsmesterskaps medaljer hengende! Fikk sove igjen etterhvert da. Drøyde helt til 14.00 omtrent før jeg gikk megen laaang tur! Ble sikkert godt over ei mil til sammen. Godt! Tusla rundt i Hollywood og var innom et par tre musikkbutikker, spiste på en hyggelig liten Thai restaurant, innom Virgin Megastore og skaffa meg den siste Stevie Wonder skiva, MJ Dangerous Live dvd, en Alicia Keys dvd, tok taxi hjem.. og sovna… Sov fra kl 18 til 21. Ca 22.20 var Margrethe på plass utenfor med bilen. Vi skulle i bursdag til en fyr som jeg kanskje har møtt før. Har ihvertfall møtt dama hans før som heter Benedikte og kommer fra Norge. Men først havna vi utpå en veldig så lang biltur for å finne et studio noen mil nord for Vallyen! Nick, vennen til Margrethe skulle treffe/ta med meg dit for å treffe en fyr, men han hadde gått hjem for dagen… Nick er en arti type! skal sikkert skrive mere om han senere, men han er vokal coach for mange store kjente artister og vi hadde ei morsom stund i bilen. Kort besøk på bursdag, noen runder poker, tapte noen $ reiste hjem, skal sove… trøtt ja!

4 kommentarer om “Knut ER i USA nå!

Legg til din

  1. hurra for at du har det bra, trett men bra!!! hehe!! dette er sikkert dumt å si, men håper du tar mange bilder!! Moro å skrive meldinger med deg kl syv om morgenen, det har ALDRI skjedd før (når jeg tenker meg om så er det vel uansett ikke så vanlig…) vel, same same, love ya! kari Elise

  2. Kjære deg! Vil bare ønske deg lykke til og si:God tur til fots, bils, vanns og lands.Husk det gamle rådet: Ta bilder første dag. Dag 2 har du sett det meste før…Kftl

  3. hehe! Det måte omsar være hvis jeg akkurat kom hjem fra fest da?Har ikke hatt kamera oppe enda, rettogslett ikke hatt overskudd til å tenke på det en gang, men selv om jeg (nesten) ikke er like fotogæærn som min gamle tante, så skal vi nok tro det kommer til å bli skutt noen bilder muligens! 😉

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: