regnskapets time…

Ville bare kaste bort et par minutter på å fortelle at jeg reiser tilbake til Los Angeles om et par dager og er dermed NØDT til å levere regnskapet mitt til regnskapsfører og sitter da her og sorterer kviteringer og HATER! Jeg kommer til å bli sittende her i natt så hvis noen er snille og besøker meg så ville jeg blitt glad, for da kan jeg ta ei pause. Har drivi i flere timer allerede og skoffen med bilag ser akkurat like full ut som i går. Har akkurat skjenka meg en Weiss (ringnes nye brygg, må prøves, husk følge bruksanvisninga på baksida av flaska) og kommer til å spille ut scena i stripa under i det virkelige liv litt utpå dagen i morra. Forhåpentligvis…

Og folkens, jeg må få opplyse om en ting: det snør…!

6 kommentarer om “regnskapets time…

Legg til din

  1. God tur til Los Angeles! David og jeg sitter i skrivende studnd i Kristiansand og venter på ferga til Newcastle. Skal på Oxford International Festiaval of Films. Rock!

  2. Hei Knut Anders!Fikk ikke sagt GOD TUR!Nå sier jeg GOOOOOOD TUUUUUR!!!!!!Håper du får det kjempefint!Klem fra faster.

  3. Arriverte fra roma i natt og vil bare ønske deg all mulig lykke til med oppdragene o.a. i LA – så vidt jeg veit er det ikke snø der, men noe finner du vel på ;-)kftl

  4. Festlig stripe. Det er nok en grunn til at noen mennesker ANSETTER regnskapsførere (ikke kan jeg skjønne at noen faktisk utdanner seg til å BLI de, men hey. Folk er forskjellige).Kjempefestlig beskrivelse av Nilledama og den kvelden også! Du har øye for detaljer,ja. For en forferdelig måte å bli “sjekka opp” på. Nei, da er det bedre med bloggedating! Ikke sant, Morten? ..Morten? Halo?

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: