Bursdag

Jeg har vært i bursdag i dag. Har ikke noe lurt å skrive, for jeg har vært alt for opptatt med å feire bursdag. Samt at jeg for første gang har hatt en lengre telefonsamtale med min niese. 25 minutter er lenge når du er fem år. Til nå har det bare vært kort og ikke særlig interessant, men i dag var det seriøs skravling. Seriøs!! Dette blir bra!! ❤️

Men tilbake til bursdag. Jeg har feiret min aller godeste venn og livslange svire og latterkrampe-bror, sjekk Facebook for bilder! ❤️

Jeg ser jeg har allerede brukt to hjerter i dagens post, og håper jeg finner det tredje. Tre er lissom et så passende tall på ting.

Slettet akkurat mange linjer med obskure beskrivelser av vulgæriteter fra bursdagsfeiring og angrer ikke på det, men tenker kanskje at den bursdagsfesten, OG bursdagsbarnet fortjener minst et hjerte til! Eller tre! ❤️❤️❤️

❤️🥰😘🥰❤️❤️🥰🥰🥰😘😘❤️😍❤️🥰🥰❤️

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: