Tenkemåter

Verden kan være veldig rotete og komplisert for noen, og den kan være veldig enkel og oversiktlig for andre.

Noen har det helt stille inne i hodet sitt, mens andre har en svær maskin med tannhjul og reimer som surrer hele døgnet. Noen har til og med stemmer i hodet. Du store!

Jeg hørte noen sa at det var mulig å dele inn i to måter å tenke på; den ene med setninger og ord, stemmer, og den andre uten setninger og ord, ittno…

Mulig jeg ikke kan sette meg inn i hvordan den andre måten å tenke på er, for jeg har mange ord, setninger og tidvis stemmer. Mine egne stemmer altså, jeg har aldri hørt noen andres stemmer. Ikke en gang Guds stemme. Hvis man ikke tenker at Aretha Franklin er Gud, for da har jeg det. Hun er vel egentlig det nærmeste Gud jeg har vært. Har også hørt Stevie Wonder sin stemme, og da må han eventuelt være Jesus i denne sammenhengen. Men jeg har ikke hørt de inne i hodet på den måten man tenker “stemmer i hodet”, de har begge kommet via øregangen og hele det systemet der med hammere, ambolter og trommehinner. Jeg tror kanskje jeg hørte Guds stemme en gang, den ordentlige Gud altså, han det er umulig å tro på. Den gang var det jeg selv som ropte ekstra høyt inne i mitt eget hode, og de tinga jeg sa var så overraskende og genialt at det ikke kunne være noen andre enn Gud som hadde sagt det til meg. Eller sagt til meg at jeg skulle si det til meg selv.

Nå skal jeg hjem og lage vafler. Tenkte å ikke følge oppskriften på pakka, men bytte ut alt vannet med melk. Kanskje putte i litt ekstra rømme også. Dette har jeg allerede sagt til meg selv, for at jeg skal huske det. Den sangen jeg skulle skrevet i dag har jeg ikke snakket om i det hele tatt.

Akkurat der har jeg noe jeg skal ta opp med meg selv! Det skjer allerede på det første møtet i morgen tidlig.

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: