Hotellkontor

Nå har jeg endelig fått kjøpt meg mikrofon og begynt å jobbe. Her ser du da kontoret mitt! Det er et lite bord som jeg har plassert mellom TV´n og senga. Dette fordi ledningenene til henholdsvis strøm og internett er av en lengde som krever nøye gjennomtenkte planløsninger. Å sitte midt i rommet gir også en mye bedre følelse enn å sitte inne i et hjørne. Av fotografiske hensyn er gardinene trukker for, men hvis man åpner dem kan man seff se utover hele Los Angeles så langt smogen tillater det. Det gir også en god følelse! Legg forresten merke til det søte nye mikrofonstativet mitt! Keyboardet mitt har jeg ikke koblet opp enda da jeg fortsatt jobber med sang og tekst på et ferdiginnspillt komp jeg har fått av den relativt verdenskjente og meget hyggelige bassisten Don Boyette. Jeg håper vel på at en Wurlitzer skal holde meg med selskap om ikke alt for mange dagene..!

..beklager at det har vært umulig å legge igjen kommentarer uten å være registrert blogger, det har vært en feil, men det er rettet opp i nå. Fortsatt hyggelig om du gir deg tilkjenne!

9 kommentarer om “Hotellkontor

Legg til din

  1. Artig å følge med – med bilde fra kontoret! Der skal det jobbes! Good look med musikken. Og skulle du møte Clint eller Arnold, må du huske å hilse fra meg!Kfgtl 🙂

  2. Gratulerer med ny mic!! og kontor! snakka med lene og jahn i går, de sitter strandet i montana, skal jo egentlig til florida, men av NATURLIGE årsaker må de vente litt….. kanskje de slår på tråden til deg og svinger en kjepp tur innom LA! 🙂 Kari Elise

  3. Fanatisk morsomt! Mange muligheter borti der… Kommer nok til å følge med på bloggen ja 😉 Håper indelig du får den muligheten du fortjener. – Genialt med en mer og mer verdensvant mann fra de indre og bortgjemte bygder(!)… – håper vi kan jobbe sammen igjen i fremtiden. Gøy, gøy og mere moro. – Skal sikkert hilse fra David også, – kommer innom meg en tur idag – på turné igjen (for Artlight)…

  4. Morning has broken snart, for deg også vel?Ville gjerne sett Englebyen også. Hva med å trekke unna gardinene på neste bilde.. Så får vi et good look over englebyen, vettu.PC’n looks good også, ikke bare micken! Kfgtl

  5. Hola hoppsasa!Godt å høre at det er fett å loffe i junaiten. Om jeg i skrivende stund skulle fotografert mitt herlige kontor på Bøverbru, hadde det vært med fritt syn utover. For i lufta er det snø! Hurra og tiddelibom!Plenen blir hvitere og hvitere… Dette er sikkert bare forbigående, men en klar reminder om at det er smart å preppe ski snart. Hurra for vinteren!Kos deg i stjerneverdenen, og grattis med herlig mik!Talas!

  6. Hadde vært genialt om Jan og Lene kom! Jeg er her jeg!!Ligger et bilde jeg tok av Hollywoodskiltet på kuleknut.blogspot.com men bortsett fra det er det ganske kjedelig å fotografere her fordi smogen ligger kjukk som tåke og begrenser sikten ned til bitte litt! Ser ikke DownTown lenger engang. Mic´n er fin men MAC´n er finere!Du får sende over bilder av snøen! Je kjæm snart å æk på´n! SM7 er flott ja!

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: