Salkartlegging

Er jeg et spesielt menneske siden jeg har et notat på telefonen min der jeg kartlegger hvor de beste setene er i hver eneste kinosal i oslo?

Jeg er vant til Gjøvik kino. Der er det tre saler og jeg kjenner de så godt at min egen bukselomme blir å regne som ukjent terreng i forhold. Jeg kan lett se hvilken av de ledige setene som er de beste, etter hvilken sal og hva slags type film. Som oftest er de bedte setene ledig fordi folk er gira på å sitte i grupper, og overraskende langt bak.

De første setene som blir ledig er også merkelig nok de rett bak midtgangen. Why???

Gjøvik kino sal 1 er en stor sal, så der er rad fem, sete 16 den ultimate sweet spot, om du spør meg. Det kan også funke med rad seks, sju og åtte, men rad fem er alltid ledig. Det viktigste er å sitte midt på. Og FORAN midtgangen. Heisann, vi velger oss et sete langt oppe i hjørnet.

I de små salene er det helt ok å sitte på rad 2.

Dette er unyttig kunnskap for noen, men veldig viktig for meg. Ergerlig hvis du har gledet deg til en film, kjøpt billetter du tror er de beste for å finne ut i det du setter deg at du kunne hatt et bedre sete om du bare hadde visst.

For tiden går jeg mer på kino i Oslo enn på Gjøvik, for gården er solgt og stabburet er bye bye. Min egen private lille kinosal i stabburet er nedlagt, og som substitutt har jeg en plan om å se i allefall 80% av alle filmene som kommer på kino de neste åra. Så langt ligger jeg langt under planen men det tar seg opp!

Det sier seg selv at jeg må kartlegge salene.

Nå skal jeg se Moonfall på Saga kino, sal 3, rad 5 sete 9. Perfekt! Men i morgen skal jeg besøke en gammel venn, Alien fra 1977 i intim relasjon med den gamle og gode Gjøvik Kino! ❤️❤️❤️

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: