Verdensrommet

Jeg har lyst til å reise ut i verdensrommet.

Ikke til Mars, det er for langt.

Ikke til Solen, det er for varmt. (duh)

Det holder for meg med å være i bane rundt jorda egentlig. Noen runder kanskje? Eller noen dager? Kanskje tre dager, som de i Inspiration4 ferden? Perfekt!

Men det aller beste hadde faktisk vært å fått lov til å vandre meg en liten rusletur på månen.

Om noen år, når de har fått lagd seg en skikkelig base der. Når de har blitt ordentlig flinke til å være på månen og hele opplegger går relativt som smurt, da kan jeg bli med. Det er 50 år i år siden sist det var mennesker der så månen må “oppdages” på nytt, og ting er ikke så enkelt som man tror. “Det har vært mennesker på månen” funker dårlig som argument for å påpeke at det umulige er mulig, for det er faktisk umulig å dra dit akkurat nå.

Men med tid og stunder, når flagget er plantet på nytt, om det skulle bli en ledig plass på et Starship på helgetur til månen så er jeg gira jeg altså!!

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: