Add some color

Du trenger ikke gjøre/være enten/eller.

Som jeg til stadighet sier til en jeg bor sammen med, det finnes flere nyanser enn svart/hvitt. Selv om det blir de kuleste bildene. Man skal også huske at det er svart/hvitt bildene som er de enklest å få kule. Et godt fargebilde er vanskeligere å få til enn et godt svart/hvitt bilde, men skal man alltid velge enten/eller i livet så blir det fort monokromt. Metafor på metafor, men i kunsten er svart/hvitt tenking ofte en forenklende løsning, mens det i livet ofte kompliserer.

En kommentar om “Add some color

Legg til din

  1. Er det ikke deilig å være i symbiose? Hehe. Du har et veldig godt poeng her… Det er så lett å tenke at dersom “det skal være verdt” å gå inn for noe så må man gå BARE FOR DET, og VÆRE BEST, mens livet, som du sier, har en lei tendens til å være mer nyansert enn det. Og jeg innser mer og mer at det er en positiv ting, men gammel vane er jo vond å vende, så det krever nok litt tid før man (jeg) lar meg selv kjenne på roen rundt det at det er OK å ikke være enten/eller

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: