Suez

Det har blitt mange korte bloggposter i det siste. Jeg skriver mye, men ikke alt kan copy-pastes inn i denne bloggen. Jobb-mailer for eksempel. Private samtaler på nett eller huskelapper.

Den av dagens mailer jeg kan fortelle om på blogg, er at jeg har fått nytt framdekk på motorsykkelen min. Bakdekket fikk de ikke tak i på grunn av leveringsproblemer. Tror det er en kombinasjon av krig, korona og en båt som satt fast i Suezkanalen. Det måtte jeg forresten google for å være sikker på at jeg skrev riktig. Gleder meg til jeg skal hente den ut av vinterdvalen. Med nytt framdekk.

Resten av mailene kommer ikke til å bli kommentert ut over at det var et par gode og lange der, og jeg orker ikke skrive mere, så det blir kort bloggpost i dag også.

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: