Helfullt

I dag er glasset halvfullt.

Og vel så det!

I dag føler jeg meg heldig!

Fakta er at jeg er heldig.

Ikke bare er jeg et privilegert menneske i et privilegert land, jeg har også alt jeg ønsker meg i livet. Faktisk!

Jeg har en samboer jeg elsker, og som elsker meg tilbake! Han har også brakt inn i livet mitt sin familie som består av bare gode mennesker!

Jeg har en mor og far her på planeten, de er laget av det beste materialet foreldre kan lages av, og de er til denne dag en uvurderlig støtte, samtalepartnere, klipper i livet.

Jeg har tre søsken jeg ikke vet hvordan jeg hadde klart meg ute. De har også sine livsledsagere, og sine barn, alt laget av det ypperste kvalitetsmateriale.

Jeg er onkel til en haug med unger, og jeg får lov til å være med å se de vokse opp og bli flotte folk!

Jeg har en jobb jeg elsker, og et levebrød som tross to år med vekslende arbeidsforbud jeg har klart å unngå konkurs med. Så langt i alle fall.

Jeg har venner som står der i tykt og tynt, last og brast igjennom oppturer og nedturer. I tillegg til en haug med bekjente og folk jeg kan ringe om det aller meste her i livet. Hjelp så privilegert jeg er!

Jeg har stått på ski i dag, og nå skal jeg på konsert.

I dag er glasset halvfullt, men det har ikke alltid vært det.

Noen ganger har det vært så mørkt at jeg knapt har sett åpningen på toppen av den gropa jeg ramla ned i. Heldigvis er det lenge siden, og heldigvis så krabbet jeg ut av den. Meg tenk om jeg ikke hadde vært like privilegert den gangen også? Tenk om jeg måtte jobbe meg igjennom dritten uten alle de gode tingene i livet? Tenk om jeg måtte stå i det alene den gangen? Det hadde gått dårlig.

Mange har sagt til meg at jeg er sterk som kom meg ut av det men jeg vil si det motsatt. Jeg må være ganske svak, som for det første havna der, og for det andre bare såvidt klarte å krabbe meg ut av det selv om jeg hadde alt det andre i livet på plass.

Men det orker jeg ikke å dvele ved i dag, for i dag er glasset halvfullt! Eller nei, det er helfullt!

Så får vi heller se i morra hvordan det ser ut i morra..

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: