Lodge

I sommer har jeg lyst til å sove litt mere i telt.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette, det var bare noe Andreas sa i dag.

Jeg tror ikke han har sovet så mye i telt som meg, men i går så vi en film der de lå i telt store deler av tiden.

Det så jo trivelig ut på film.

Missforstå meg ikke, jeg liker å ligge i telt, men jeg liker også å ligge i seng.

En deilig sommernatt under åpen himmel med stjerner og perfekt temperatur er helt magisk! Å våkne til at det regner på teltduken kan også gi en slags beroligende følelse, men å våkne til at alt er kliss bløtt eller å våkne av at du hiver etter pusten fordi sola har varmet teltet til kokepunktet er ikke så gøy. Det er heller ikke så trivelig å stå opp når det regner på teltduken som det er å ligge der å høre på dryppinga..

Men jeg skal bo i telt i sommer altså. Jeg gjør det hver sommer, så det er ikke noe spesielt ved det. Det er bare at når jeg er på roadtrip, samme om det er med bil eller motorsykkel, så har jeg alltid teltet i bagasjen, men å leie seg inn i ei campinghytte eller kanskje et lite hotellrom, med hotellbar, strøm i veggen, det blir for lett..

Legg inn en kommentar

Create a website or blog at WordPress.com av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: